Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Krestanski demokrati sa hnevaju na gay pride, pretoze v nasej slusnej spolocnosti sa predsa globalne zhromazdenie gayov v divnych kostymoch smie uz po starocia konat iba pod nazvom "vatikansky koncil" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MG

Pozn.: menej urazlivi to kludne mozu vziat ako vtip ;-)V

0 0
možnosti
PS

Já myslím, že v zemích, kde nikdo tyhle pochody už dávno neřeší, se dá mluvit o pravé toleranci. Prává tolerance je totiž lhostejnost, je mi jedno zda někdo žije s manželkou o 20 let starší, je mi jedno zda někdo má dlouhé vlasy nebo krátké sukně. Tolerance rozhodně není "Mně černoší nevadí, ale ať my s tím ksichtem nevychází na ulici, do mé hospody nebo do mé půlky autobusu". Co to vůbec znamená, nechejte si svou sexuální orienatci doma v ložnici? Jak opartrě se vůči podobnému vymezení mají tedy gayové na ulici chovat, třeba holky se svou partnerkou? Nikdy jsem neřešil, že jsem se chytl se svou holkou za ruku nebo jsme si dali pusu. Nenapadlo mně, že naše projevy heterosexuality by mohli někoho pobouřit. Homosexuálové takové běžné projevy lásky k druhému mají podle vás na ulici stále řešit? Pak se nebavíme o žádné toleranci. Jinak mně můj gay kolega vzal jednou na ten slavný pochod, doporučuju každému odpůrci, protože to vlastně byla docela nuda. Těšil jsem se na určitý odvázaný blázinec plný extravagantních lidí a ve skutečnosti těch dle "slušné" společnosti oplzlých tam bylo na prstech jedné ruky. Kdybych nevěděl o co jde, možná bych ani nepoznal, že se jedná o gay pride. Mnoho povyku pro nic, Vaše stať o nechápáníí potřeby někoho za něco pochodovat či se sdružovat by se jinak dala docela nakonec i chápat, kdyby jste se demonstrativně neúčastnil protipochodu za rodinu, jehož jediným účelem je reagovat na pochod gayů.

2 0
možnosti
BG

Napsal jste asi jeden z nejrozumnějších názorů. :-) Vlastně podobně argumentuju i já. :-)

0 0
možnosti

Poslední dvě větyR^R^R^

0 0
možnosti
PK

ten pravopis. s tým radšej nevychádzať na ulicu. dá sa tolerovať, ale rešpekt tým pisateľ nezíska..

0 0
možnosti
Foto

P69e30t10e59r 42S75e31b38o

8. 8. 2017 23:11

Myslím, že v mimořádně liberální a tolerantní společnosti Čechů podobné festivaly LGBT komunitě škodí. Ostentativní exhibice totiž místo pochopení vzbuzuje odpor.

8 0
možnosti
BG

A demonstrace, které jsou k průšvihům náchylnější, ve Vás odpor nevzbuzují?

0 2
možnosti

1) Na tento festival se nalepilo spousta exhibicionistů či vyšinutých lidí, kteří se do televize dostávají, ale zbytek jsou normální lidé

2) Jak pan Korecký už řekl, ti normální se tu sejdou na velký mejdan. Tak jako se sejdou zahrádkáři, myslivci, odboráři, rockeři či technaři, tady se sejdou bukvice. A věřím, že si to užijí

3) Stále jim jsou určitými konzervami určitá práva odpírána. Právo na svatbu, adopce, ... . Nejsou nějak zásadní, nicméně určité části z nich to vadí. Když třeba dvě bukvice vychovávají dítě a otec zemře. Kdyby se vzali jak heterosexuální pár, nemuselo by se nic řešit.

1 3
možnosti
PK

neexistuje žiadne právo na svadbu. inštitúcia manželstva je privilégiom prideľovaným spoločnosťou jedincom spĺňajúcim určité kritéria. prečo tak spoločnosť robí, je na dlhú debatu. ak homosexuáli dosiahnu, aby im spoločnosť tiež priznala nárok na manželstvo, je na nich a spoločnosti. avšak implicitne právo naňho nemajú..

3 0
možnosti
PK

Když si tato skupina chce jednou za rok chce udělat pořádnej mejdan,tak proč tolik řečí kolem toho, ať si to užijou...

3 5
možnosti
BG

Když Vám tedy ten důvod vadí a vadí Vám to předvádění se, proč tedy se tedy MKD účastní jakéhosi pochodu pro rodinu?

1 3
možnosti
AR

Ano. A levicí s liberály prosazovaná multikultura je nekulturní pohrdání vlastní kulturou.R^

7 0
možnosti
KC

Antoníne, máte, bohužel, pravdu! Multikultura je zločin na duši společnosti stejně velký, jako fašizmus nebo stalinizmus.

0 0
možnosti
KC

Jména hloupých na všech sloupích aneb nemusím vytrubovat do světa, jsem-li převlečený Jeníček nebo Mařenka.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS